,

ZAGOTOVITA SI SVOJ TERMIN – POROKA 2020

Ujeti pravi trenutek v pravi svetlobi je nekaj kar si želi vsak poročni fotograf. Tudi mi vedno stremimo k temu, da na vajin dan ujamemo najlepše fotografije, katere bodo spomin za celo življenje.

Poroka je eno samo čustveno dogajanje, mi pa ta čustva lovimo v svoj objektiv in jih spreminjamo v večnost. S prepletenimi poročnimi fotografijami vama želimo pričarati čudovito zgodbo, ki je nežna, čuteča in polna ljubezni, in vaju bo navdihovala skozi leta.

Vsaka poroka je posebna in unikatna, zato želimo, da so takšne tudi fotografije. Zaradi tega nam je zelo pomembno, da se kar se da prilagodimo vašim individualnim željam in potrebam, naj si bodo časovne, prostorske ali cenovne. S tem namenom tudi nudimo brezplačno svetovanje pred vajinim najpomembnejšim dnem, kot nekakšen uvod v vajino prekrasno zgodbo, kjer se lahko dodobra spoznamo, saj nam to omogoča, da bomo posneli fotografije, ki odražajo vas in vaš odnos s partnerjem. Tako boste v roke dobili končni izdelek v katerega se boste preprosto zaljubili. Obenem pa se seznanita  tudi z našim načinom fotografiranja. Načela po katerih se ravnamo sta tudi preprostost in transparentnost.

V kolikor želite, da smo z vami na ta čudovit dan, ne odlašajte in nas čimprej kontaktirajte, saj se termini hitro polnijo. Za vse rezervacije do konec marca nudimo 10% popust.