, ,

Fotografiranje za dokumente

V našem studiju vas ekspresno fotografiramo za osebne dokumente – osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje, vizo, indeks, voznikovo, študentsko izkaznico, … S sistemom E-fotograf nam je omogočeno elektronsko pošiljanje fotografij direktno na upravne enote. Po fotografiranju prejmete potrdilo, na katerem je referenčna številka, preko katere se vodi na katerikoli upravni enoti.

POZOR! Fotografija je v elektronskem registru shranjena 1 leto, uporabite jo lahko za vse slovenske dokumente. Po preteku enega leta vam potrdila oz fotografij na Upravnih enotah ne bodo več sprejeli.

Potrdilo e-fotograf vam takoj natisnemo ali pa vam ga pošljemo na vaš mail, da ga lahko sami hranite v arhiv.

Na željo izdelamo še 4, 8 ali več fotografij velikosti 3,5 x 4,5 cm, ki se uporabljajo za razne članske izkaznice, vozovnice, klubske kartice, ali za spomin.

ZA TERMIN FOTOGRAFIRANJA NAROČANJE NI POTRENO. Potrdilo e-fotograf in fotografije vam izdelamo TAKOJ, prej, kot v 10 minutah.

 

 

 

 

 

 

 

Prešli smo na zimski delovni čas

Obveščamo vas, da smo oblikovali zimski delovni čas, ki velja s 1. decembrom 2023. Poslovalnico odpremo vsako jutro (razen ob četrtkih) ob 8.00.  Ob ponedeljkih in torkih imamo odprto med 8.00 in 16.00, ob sredah in petkih med 8.00 in 12.00 ter 14.00 in 18.00, ob četrtkih med 9.00 in 15.00 ter  ob sobotah med 8.00 in 12.00.

ponedeljek 8.00 – 16.00

torek 8.00 – 16.00

sreda 8.00 – 12.00 in 14.00 – 18.00

četrtek 9.00 – 15.00

petek 8.00 – 12.00 in 14.00 – 18.00

sobota 8.00 – 12.00

nedelja in prazniki: zaprto

Sreda 15.11. poslujemo med 14. in 18. uro

, ,

Spletna naročila fotografij in PrinteePRO aplikacija

Je vaš telefon ali računalnik poln fotografij, ki jih še niste natisnili, obenem pa potrebujete prostor za nove spomine? S pomočjo spletne strani www.wetransfer.com lahko svoje fotografije naročite kadarkoli, kjerkoli v le nekaj trenutkih.

Naročanje fotografij še nikoli ni bilo tako priročno😊 Pošiljanje je brez namestitve programa, hitro. Pošljete lahko s telefona, računalnika, tablice. S spletne strani www.wetranfer.com neposredno naložite fotografije, določite velikost in količino, vpišete naš mail (fotoseni2013@gmail.com), potrdite kodo in pošljete. V kolikor ste bili uporabnik programa PHOTO ORDER WEB vpišite vašo naročniško številko.

Za naročila fotografij z vašega telefona, pa uporabite mobilno aplikacijo Printee PRO (https://www.fotoseni.com/printee-pro/)

Načeloma imate fotografije izdelane v istem dnevu 😀

Fotografije vsi radi pokažemo znancem kar na vedno boljših zaslonih prenosnih telefonov, kjer je silno prijetno listati po fotografijah, predvsem pri modelih, občutljivih za dotik. Toda stik s fotografijo je najbolj pristen takrat, ko jo držimo v rokah. Tam se šele zares konča zgodba vsakega posnetka.

Za vsako fotografijo je taka ali drugačna zgodba, in takšno želimo ohraniti za vedno. Zgodb o izgubljenih podatkih je veliko, tudi takih, v katerih nastopajo digitalne fotografije.

Tako kot prava umetnost ostaja na platnu, ostaja fotografija na papirju, kajti tja tudi sodi, na sijajni fotopapir!

Spletno naročilo fotografij

Obveščamo vas, da z 31. 3. 2023 aplikacija za naročanje fotografij preko spleta Photo Order (photoorderweb) ni več na voljo, saj je ponudnik prenehal s to dejavnostjo.

Iščemo rešitev, do takrat pa nam naročila lahko pošljete preko www.wetransfer.com (v kolikor ste bili uporabnik programa, vpišite vašo uporabniško številko programa CUTE FTP) oz. naročite z mobilnih telefonov preko printeePRO aplikacije, ki si jo naložite na vaš telefon. VEČ: PrinteePRO – Foto SENI

Read more

v torek 28.2.2023 bo trgovina zaprta

,

KOLEDARJI 2023

Že imate svojega? Na voljo je več kot 60 različnih dizajnov koledarja  z vašimi fotografijami. Izberite najprimernejšega glede na izbor vaših fotografij, mi pa vam bomo foto koledar personalizirali. Pokličite nas in nam sporočite številko izbranega dizajna koledarja.

Read more

,

Unikatne, ročno izdelane voščilnice

Unikatne, ročno izdelane voščilnice so unikatno in posebno darilo za vaše najbližje.      Voščilnice so narejene iz ročno izrezanih in narezanih materialov, papirja in fotografij.  Vsaka voščilnica je narejena le v enem kosu.

Cena za kos s popustom je 2,90€.

 

JESENSKI POPUST V MESECU NOVEMBRU 100=13

JESENSKI POPUST v mesecu NOVEMBRU!!! 100 = 13

Čar jeseni in pisanih barv. Dopusti se končujejo, na vašem telefonu oz računalniku pa se je nabralo ogromno poletnih fotografij. Čas je, da jih natisnete in naredite prostor zimskim radostim. Do konca meseca novembra smo pripravili akcijo Jesenski popust 100 = 13 (VELJA ZA FOTOGRAFIJE VELIKOSTI 10×13 in 10×15).

Torej, 100 kosov fotografij vam natisnemo po ceni 13€ 🙂

Akcija velja za naročila vsaj 100 komadov fotografij, poslanih preko spletnega programa PHOTO ORDER WEB, ki ga najdete na www.fotoseni.com, ali naročilo pošljete preko www.wetransfer.com. Vse kar morate narediti je, da pri oddaji naročila pripišete KODO ZA POPUST 100 =13

Velja za naročila poslana do 6.12.2022