, ,

Spletna naročila fotografij in PrinteePRO aplikacija

Je vaš telefon ali računalnik poln fotografij, ki jih še niste natisnili, obenem pa potrebujete prostor za nove spomine? S pomočjo spletne strani www.wetransfer.com lahko svoje fotografije naročite kadarkoli, kjerkoli v le nekaj trenutkih.

Naročanje fotografij še nikoli ni bilo tako priročno😊 Pošiljanje je brez namestitve programa, hitro. Pošljete lahko s telefona, računalnika, tablice. S spletne strani www.wetranfer.com neposredno naložite fotografije, določite velikost in količino, vpišete naš mail (fotoseni2013@gmail.com), potrdite kodo in pošljete. V kolikor ste bili uporabnik programa PHOTO ORDER WEB vpišite vašo naročniško številko.

Za naročila fotografij z vašega telefona, pa uporabite mobilno aplikacijo Printee PRO (https://www.fotoseni.com/printee-pro/)

Načeloma imate fotografije izdelane v istem dnevu 😀

Fotografije vsi radi pokažemo znancem kar na vedno boljših zaslonih prenosnih telefonov, kjer je silno prijetno listati po fotografijah, predvsem pri modelih, občutljivih za dotik. Toda stik s fotografijo je najbolj pristen takrat, ko jo držimo v rokah. Tam se šele zares konča zgodba vsakega posnetka.                                                                                                                                                             Za vsako fotografijo je taka ali drugačna zgodba, in takšno želimo ohraniti za vedno. Zgodb o izgubljenih podatkih je veliko, tudi takih, v katerih nastopajo digitalne fotografije.

Tako kot prava umetnost ostaja na platnu, ostaja fotografija na papirju, kajti tja tudi sodi, na sijajni fotopapir!

Spletno naročilo fotografij

Obveščamo vas, da z 31. 3. 2023 aplikacija za naročanje fotografij preko spleta Photo Order (photoorderweb) ni več na voljo, saj je ponudnik prenehal s to dejavnostjo.

Iščemo rešitev, do takrat pa nam naročila lahko pošljete preko www.wetransfer.com (v kolikor ste bili uporabnik programa, vpišite vašo uporabniško številko programa CUTE FTP) oz. naročite z mobilnih telefonov preko printeePRO aplikacije, ki si jo naložite na vaš telefon. VEČ: PrinteePRO – Foto SENI

Read more

v torek 28.2.2023 bo trgovina zaprta

,

KOLEDARJI 2023

Že imate svojega? Na voljo je več kot 60 različnih dizajnov koledarja  z vašimi fotografijami. Izberite najprimernejšega glede na izbor vaših fotografij, mi pa vam bomo foto koledar personalizirali. Pokličite nas in nam sporočite številko izbranega dizajna koledarja.

Read more

,

Unikatne, ročno izdelane voščilnice

Unikatne, ročno izdelane voščilnice so unikatno in posebno darilo za vaše najbližje.      Voščilnice so narejene iz ročno izrezanih in narezanih materialov, papirja in fotografij.  Vsaka voščilnica je narejena le v enem kosu.

Cena za kos s popustom je 2,90€.

 

JESENSKI POPUST V MESECU NOVEMBRU 100=13

JESENSKI POPUST v mesecu NOVEMBRU!!! 100 = 13

Čar jeseni in pisanih barv. Dopusti se končujejo, na vašem telefonu oz računalniku pa se je nabralo ogromno poletnih fotografij. Čas je, da jih natisnete in naredite prostor zimskim radostim. Do konca meseca novembra smo pripravili akcijo Jesenski popust 100 = 13 (VELJA ZA FOTOGRAFIJE VELIKOSTI 10×13 in 10×15).

Torej, 100 kosov fotografij vam natisnemo po ceni 13€ 🙂

Akcija velja za naročila vsaj 100 komadov fotografij, poslanih preko spletnega programa PHOTO ORDER WEB, ki ga najdete na www.fotoseni.com, ali naročilo pošljete preko www.wetransfer.com. Vse kar morate narediti je, da pri oddaji naročila pripišete KODO ZA POPUST 100 =13

Velja za naročila poslana do 6.12.2022

,

Velika izbira baterijskih vložkov za slušne aparate

Baterije za slušne aparate priznanih proizvajalcev Rayovac, Duracell in Panasonic.
Kako vemo katero baterijo izbrati?
Baterije za slušne aparate se proizvajajo v 4 različnih velikostih. Številčne kode velikosti so 10, 13, 312 in 675.
Baterije so tudi barvno označene. Ne glede na proizvajalca ali vrsto pakiranja – določena barva vedno pomeni točno določen tip.
Torej – če si zapomnite barvo (rumena, oranžna, rjava ali modra) točno vemo, katero vrsto baterij potrebujete.

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE E-FOTOGRAF – elektronski prenos fotografije na vašo Upravno enoto

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE – 5 minut

Tudi v Foto Seni smo certificirani e-fotografi, zato vas vabimo, da se oglasite v našem foto studiu, Na trgu 53, Mozirje, v kolikor potrebujete fotografije za dokumente – za osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje, vizo, voznikovo kartico, indeks, študentsko izkaznico, …

Ob vsakem fotografiranju vam podarimo fotografijo v velikosti 10×15.

Sistem e-fotograf omogoča elektronski prenos fotografije s kraja fotografiranja v spletni register fotografij. Če je fotografija ustrezna (kar nam pri nalaganju fotografije sporoči sistem e-Fotograf) vam natisnemo e-Fotograf potrdilo. Če ni, poskušamo fotografijo prilagoditi, ali vas ponovno fotografiramo. Ko vložite vlogo za izdajo osebne izkaznice ali potnega lista, uradna oseba na upravni enoti vašo fotografijo prevzame neposredno iz spletnega odložišča in jo prenese v register osebnih izkaznic ali potnih listov.
Zato to potrdilo priložite vlogi za izdajo osebne izkaznice ali potnega lista.
Vaša fotografija bo v spletnem odložišču shranjena 1 leto. V tem času jo boste lahko ob predložitvi potrdila uporabili ob morebitni vložitvi vloge za ponovno izdajo osebne izkaznice, potnega lista (izguba, tatvina, uničenje …) ali kakega drugega osebnega dokumenta.

Potrdilo lahko pri nas kadarkoli dobite ponovno.

Cena komplet 4 fotografije in potrdilo e-fotograf – 14€.