Obiščite nas

Trgovina Foto Seni se nahaja v TUŠ centru Na trgu 53 v Mozirju.

Pošljite nam sporočilo

O nas

Foto SENI, studio klasične in digitalne fotografije

Smo manjše družinsko podjetje, ki že vrsto let na fotografskem področju zadovoljuje še tako zahtevne stranke. Nudimo vam tisk klasične in digitalne fotografije, fotografiranje vseh vrst fotografij (studijska, terenska, komercialna fotografija), darilni program (vabila, sestavljanke, lončki, blazine z vašo fotografijo).

Poleg fotografskih storitev pa nudimo tudi veliko izbiro baterij, okvirjev, foto albumov, daljnogledov. V zadnjih letih smo našo ponudbo dopolnili s pestro izbiro ročnih ur, budilk, pasov za ure in nakita ter unikatnih, ročno izdelanih voščilnic, vabil in zahval za vsako priložnost.

Ker smo ljubitelji narave in čebel, smo ponudbo popestrili z medenimi izdelki. Naš čebelnjak stoji na obronku gozda, v neokrnjeni naravi Zadrečke doline, kjer naše pridne čebelice nabirajo med. Ponujamo vam domači med, cvetni prah in čebelji vosek.

Sodelujemo tudi z Loterijo Slovenije, kjer lahko poizkusite svojo srečo v igranju lota, Eurojackpota, Vikinglotta, Tiki Taka, 3x3x ali pa odkrijete hitro znani dobitek na različnih srečkah.

V skladu z vizijo podjetja nam je uspelo postaviti trdne temelje v fotografski panogi. Na teh temeljih gradimo dolgoročno partnerstvo s svojimi strankami, hkrati pa želimo s kakovostno ponudbo in konkurenčnimi cenami zadovoljiti potrebe potencialnih partnerjev na našem širšem področju.